TO JE ČOVEK IZUZETNIH ORGANIZACIONIH SPOSOBNOSTI: Danas ga napadaju, a evo kako je Đilas nekada govorio o Šapiću (VIDEO)

Novosti online

06. 05. 2021. u 11:06

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić najavio je juče da će uskoro početi procedura za ujedinjenje sa Srpskim patriotskim savezom Aleksandra Šapića.

ТО ЈЕ ЧОВЕК ИЗУЗЕТНИХ ОРГАНИЗАЦИОНИХ СПОСОБНОСТИ: Данас га нападају, а ево како је Ђилас некада говорио о Шапићу (ВИДЕО)

Foto M. Anđela

Ta najava izazvala je bes pristalica Dragana Đilasa, koji su najpogrdnijim rečima napadali bivšeg vaterpolistu i predsednika opštine Novi Beograd.

Ipak, izjave koje je Đilas davao pre nego što je Šapić odlučio da se ujedini sa SNS pokazuju da je izuzetno cenio kao veoma sposobnog čoveka.

- Aleksandar Šapić, ne zbog toga što je uspeo da u svojoj sportskoj karijeri osvoji sve moguće medalje osim zlata na Olimpijadi, već zbog toga što je čovek koji ima izuzetne organizacione sposobnosti, koji je naučio da radi u timu, jer u sportu bez tima ne možete uspeti - govorio je Đilas kada je bio gradonačelnik, a Šapić izabran za jednog od petorice njegovih savetnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

MEĐUNARODNI DAN PLANINA: Ključna uloga krovova sveta