VUČIĆ O ĐILASOVIM ZAHTEVIMA: Nema on ozbiljne zahteve, traži frekvencije zbog profita

Tanjug

05. 05. 2021. u 20:41

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić izjavio je danas da od lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i očekivao da u razgovorima sa evroparlamentarcima traži nacionalnu frekvencu za N1 i Novu S, jer mu to donosi profit, a ne da postavlja ozbiljne zahteve poput izmene zakona.

ВУЧИЋ О ЂИЛАСОВИМ ЗАХТЕВИМА: Нема он озбиљне захтеве, тражи фреквенције због профита

Foto: Tanjug

-Verujem da je narod sve razumeo. Mislili ste da imaju ozbiljne zahteve za biračke spiskove, a ne samo da traže nacionalne frekvence- rekao je Vučići uz opasku da j to traži jer je to ono što može tri ili četiri puta da poveća profit njihovim televizijama.

Dodao je i da su se potvrdila njegova očeckivanja da će biznis interesi biti najvažniji i sve sto nema veze sa zakonima i ustavom, ali nije očekivao da tako otvoreno govori sa evroparlamentarcima - "da zaradimo još malo para, a ako nam to ne date imaćemo demonstaracije".

Vučić je to rekao na konferenciji za novinare nakon sednice Predsedništva SNS

na pitanje kako vidi zahteve lidera SSP Dragana Đilasa iznete u razgovoru sa evroparlametarcim,a nakon što mu je novinar preneo, jer je predsednik rekao da zahteve nije čuo, da je reč o se toga da Nova S i N1 dobiju nacionalnu frekvencu, kao i da do oktorba bude smenjen direktor RTS-a.

On je je naglasio da će se bez obzira na sve ipak u Srbiji poštovati zakon.

Dodao je da je milion puta prošao njihove demonstracije i čuo od Branislava Lečića i Vuka Jeremića da neće dočekati naredi Vaskrs.

Pošto sam vasksnuo na Vaskrs i ovog i prošlog i onog pre toga, pošto sam vaskrsnuo treći put videcemo sta će biti za vasksr sledece godine, rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!