OGLASIO SE ŠAPIĆ NAKON VUČIĆEVE NAJAVE: Uskoro ćemo i zvanično sesti da razgovaramo o tome, očekujem dogovor

Tanjug

05. 05. 2021. u 20:29

PREDSEDNIK SPAS-a Aleksandar Šapić izjavio je večeras da je raspoložen da prihvati predlog predsednika Aleksandra Vučića o ujedinjenju SNS-a i SPAS-a, dodajući da se nada da će dogovor o tome biti postignut i da već možda od juna dve stranke budu deo zajedničke organizacije.

ОГЛАСИО СЕ ШАПИЋ НАКОН ВУЧИЋЕВЕ НАЈАВЕ: Ускоро ћемо и званично сести да разговарамо о томе, очекујем договор

Foto: Prinstkrin

- Mogu da potvrdim to što je Vučić rekao, da ćemo u sledećih mesec dana i zvanično sesti da razgovaramo na tu temu - rekao je Šapić.

Na pitanje da li je raspoložen da prihvati poziv, Šapić je odgovorio potvrdno i dodao da je predlog posledica njihovih razgovora, te ponavlja da je to do sada bio razgovor njih dvojice, a sada se podiže na viši nivo.

- Sada to podižemo na viši nivo dve organizacije i u sledećih par nedelja, nadam se da ćemo uspeti da napravimo dogovor i da budemo, možda već od juna, deo zajedničke organizacije - rekao je Šapić.

Vučić je večeras posle sednice Predsedništva SNS preneo da je podneo predlog stranci, koji je jednoglasno prihvaćen, da se formira radna grupa koja će krenuti u razgovore sa SPAS-om Aleksandra Šapića oko ujedinjavanja u jednu političku stranku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

Tijana

06.05.2021. 09:51

Ovaj predlog Vučića i poziv Šapića na pregovore oko ujedinjenja naisao je na pozitivne komentare. Meni se ova ideja svidja jer je Šapić jedan dobar i pošten čovek!

Olja

06.05.2021. 09:52

Kada se okupe ljudi oko istog cilja, spremni da se maksimalno zalazi za razvoj Srbije, onda u ishod dogovora ne treba sumnjati! Samo napred!