U SLUČAJU uspešne, ali dugotrajne modernizacije, teška nuklearna raketna krstarica „Admiral Nahimov“ mogla bi postati najmoćniji ratni brod u Ruskoj mornarici, a možda i na svetu, piše vojni analitičar Piter Sučiu u američkom listu „Nešnal interest“.

Komentari (2)

Kocić Marko

18.04.2021. 14:59

Napredovanje svake države u više oblasti,vladavine prava, ekonomiji i ostalim pravcima,treba rezultirati i jačanjem zdravstva,školstva i u ovom slučaju vidimo bezbednosnih snaga,koje su u konačnom i garancija mira i daljeg razvoja.

Posmatrač iz Nemačke

18.04.2021. 20:18

Amerikanci znaju da dobro lažu o novom naoružanju njihovih protivnika, u ovom slučaju Rusije i Kine. Ma koliko da je novo naoružanje savremeno, niko ne isključuje mogućnost ni da su sistemi SAD istovredni kao i ruski ili kineski sistemi, možda čak i da su i masovniji i bolji ali ipak obaveštajne službe SAD lansiraju u javnost strašne priče o nadmoćnosti tuđih oružanih sistema, ratnih brodova, reketnog štita itd. -prave horor priče! Cilj je jasan na taj način tom propagandom oni ubeđuju i Kongres i Senat da se dozvole najvećem vojnom budžetu u istoriji SAD još stotine dodatnih milijardi US $ -kako bi se navodno pariralo Rusima i Kinezima! Sa uspehom! Znači trku o naoružanju potstiču SAD i njihove službe.