VANDALI KAMENOVALI PROSTORIJE SRS U KRUŠEVCU: Nasilnici ostavili bahatu poruku i pobegli (FOTO)

Novosti online

13. 04. 2021. u 15:20

U TOKU prošle noći nepoznati vandali kamenovali su prostorije Srpske radikalne stranke u Kruševcu.

ВАНДАЛИ КАМЕНОВАЛИ ПРОСТОРИЈЕ СРС У КРУШЕВЦУ: Насилници оставили бахату поруку и побегли (ФОТО)

Foto: RTS printskrin

Razbili su prozor velikim betonskim blokom koji je zatečen na stolu u kancelariji i pričinili znatnu materijalnu štetu u prostorijama stranke, ostavivši poruku "Pozdrav od p*dera".

Policija je izvršila uviđaj.

U saopštenju SRS se podseća i da su kruševački radikali pre 15 dana fizički napadnuti na punktu gde su građanima Kruševca delili knjige predsednika stranke Vojislava Šešelja, te da je i taj napad prijavljen policiji.

SRS zahteva od kruševačke policije da hitno rasvetli oba ova napada i da se protiv lica koja su učestvovala u njima sprovede odgovarajući postupak.

- Sinoć su razbijena stakla na prostorijama Gradskog odbora SRS u Kruševcu sa porukom „Pozdrav od p*dera". Ko sad širi mržnju i progon? Šta kažu dežurni branioci ljudskih prava i sloboda iz nevladinih organizacija na ovaj fašizam i netoleranciju? Da je neko od radikala samo pozvonio na vrata Prajd info centra na Terazijama, već bi bio na robiji - napisao je na Fejsbuku potpredsednik SRS Aleksandar Šešelj.

Podsećamo, SRS je pre nekoliko dana pokrenula akciju prikupljanja potpisa sa zahtevom da Vlada Srbije odustane od podnošenja Zakona o istopolnim zajednicima Narodnoj skupštini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri