HAOS U "HIT TVITU": Nemoj da otvaraš usta!

Novosti online

04. 04. 2021. u 22:52

ADVOKAT Toma Fila izjavio je u emisiji Hit Tvit na TV Pink da je Slobodan Milošević uhapšen zbog 50 miliona dolara koje su Zoran Đinđić i dosovci naplatili za njegovo izručenje, a u jednom trenutku ušao je u verbalni duel sa Zoranom Ostojićem.

ХАОС У ХИТ ТВИТУ: Немој да отвараш уста!

Foto: Pink TV printskrin

Kada je Toma Fila ukazao na sve laži dosovca, na lažne garancije države koje su potpisali Đinđić, Koštunica, Milutinović i Čeda Jovanović, reagovao je Zoran Ostojić i pokušavši da zbuni advokata, rekao da je "tema serija, a ne hapšenje".

- Ti da prestaneš da me prekidaš! Ne otvaraj usta! - viknuo je Fila i nastavio da govori o hapšenju bivšeg predsednika i njegovom izručenju Haškom tribunalu.

On kaže da je laž da se Milošević nije odazivao na poziv istražnog sudije.

- Milošević je izručen u Hag, protivno odluci ustavnog suda, a da bi se dobile dodatne pare. Zašto nisu u zatvoru svi oni koji su prekršili garancije da neće biti izručeni Hagu? Da je Milošević znao da neće biti izručen, ne bi tražio garancije. 50 miliona dolara su osnov zašto je uhapšen, nije postojao zahtev istražnog tužioca, nikakav zahtev nije dostao, nego su mangupski pokušali da ga nasamare i odvedu - kaže Fila.

Foto: Printskrin

Foto: Printskrin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri