ANDRIJANA NEŠIĆ O ĐILASOVIM UVREDAMA: Svaki političar mora da se navikne na teška pitanja, vređanje je nedopustivo (VIDEO)

Novosti online

21. 03. 2021. u 10:23

POMOĆNIK glavnog i odgovornog urednika "Večernjih novosti" za digitalna izdanja Andrijana Nešić komentarisala je na TV Pink neprimerene komentare koje joj je uputio Dragan Đilas na konferenciji za štampu i istakla da svaki političar mora da se navikne na teška pitanja.

АНДРИЈАНА НЕШИЋ О ЂИЛАСОВИМ УВРЕДАМА: Сваки политичар мора да се навикне на тешка питања, вређање је недопустиво (ВИДЕО)

Foto: TV Pink printskrin

- Prvo je komentarisao moj izgled, tj. kako sam izgledala na vašoj televiziji jedan dan, a kako drugog dana. Onda su usledili napadi poput onih da smo mi u "Novostima" lažovi, da on neće da odgovara na naša pitanja. Ja razumem da su naša pitanja za njega teška, ali svaki političar mora da se navikne na teška pitanja, a to da neko nekoga vređa po fizičkom izgledu ili u profesionalnom smislu, to je po mom mišljenju nedopustivo. Nedopustivo je da bilo ko vređa nečiji izgled. Deo javnosti je reagovao, ali po mom mišljenju bilo koji novinar ne bi smeo to da proživljava. Bitno je da mi radimo svoj posao i samo to radimo. Nikada ovako nešto nisam doživela - izjavila je Andrijana Nešić.

Ona je izjavila da je Đilas opet podelio novinare na podobne i nepodobne.

- Nisam bila samo ja ta kojoj je on odbio da odgovori na pitanja. Nekima je odgovorio. Opet napravio podelu na podobne i nepodobne novinare - izjavila je Nešić.

Ovo nije prvi put da se Dragan Đilas ovako ophodi prema novinarima, rekla je članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Sandra Božić.

- Široka je istorija. On je juče u jednom trenutku nastavio da vređa koleginicu iz "Večernjih novosti" i rekao joj jednu vrlo važnu stvar: "Vi ste bili bolji onog dana, počeli ste da radite posao za koji ste plaćeni", i onda se tu postavlja mnogo opasnije pitanje - ko plaća one koji postavljaju pogodna pitanja? Posebno uznemirava jer je ovo žena. On je pokušao da spusti na svoj nivo novinarku Andrijanu, naravno da u tome nije uspeo. Oni imaju slogan "Ima ko da pita", ima ko da pita, ali izgleda da nema ko da odgovori. Đilas nema odgovor na pitanja odakle ti milioni na Mauricijusu, koliko je utajio porez - rekla je Božić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (32)

ZADOVOLJAN SAM UKUPNOM SPREMNOŠĆU NAŠE VOJSKE Vučić o vežbi Vihor 2024: Vojska će ubuduće biti tako organizovana (VIDEO)