ŠEŠELJ: Đilas gubi nerve zbog pitanja novinarke "Novosti", a evo zbog čega bi morao da ide u zatvor!

Novosti online

21. 03. 2021. u 09:42

PREDSEDNIK SRS prof. dr Vojislav Šešelj izjavio je da ne očekuje da Dragan Đilas odgovori na škakljiva novinarska pitanja i da je očigledno da lider SSP gubi nerve.

ШЕШЕЉ: Ђилас губи нерве због питања новинарке Новости, а ево због чега би морао да иде у затвор!

Foto: Printskrin Pink TV

Lider radikala kaže da nikada nije bio na Mauricijusu, ali da se tamo ide preko "Šešeljevskih ostrva".

- Đilas je ukrao preko 600 miliona evra. Ovde se treba voditi istraga šta je Đilas radio kao gradonačelnik Beograda i koliko je troškova pravio nenamenski. Ključna stvar zbog koje bi on morao da ide u zatvor je Most na Adi. Taj most je više nego tri puta skuplje koštao od kineskog mosta. To je suština - rekao je Šešelj.

Lider radikala je komentarisao i Đilasove napade na novinarku "Novosti" Andrijanu Nešić.

- Đilasu su postavljena najškakljivija pitanja. Šta će da odgovori? Da prizna da je lopov? On gubi nerve, to je očigledno. Ne znam zašto zakazuje te konferencije kad se ne snalazi sa novinarima. Ne može on, koji je uhvaćen da krade, da tera inat novinarima. On ako ima neku priču kojom će to objasniti, pa da pridobije novinare... Ovako to ne može, samo dublje upada u provaliju. On ne zna da se bavi politikom, ali je velemajstor da krade državnu imovinu, pre svega - izjavio je predsednik SRS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu