VUČIĆ DOBIO POSEBAN POKLON: Predsednik objavio fotografije specijalnog kolača koji je lično umesio šef Tomaž Kavčić (FOTO)

Novosti online

17. 03. 2021. u 20:03

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram nalogu fotografije poklona koji je dobio od šefa kuhinje Tomaža Kavčića.

ВУЧИЋ ДОБИО ПОСЕБАН ПОКЛОН: Председник објавио фотографије специјалног колача који је лично умесио шеф Томаж Кавчић (ФОТО)

Foto: Instagram

- Znam da sam dosadan svima, ali moj prijatelj @tomazkavcic doneo je specijalni kolač koji lično mesi i, razume se, koparsku (istarsku) malvaziju. Shvatio sam da ću još dugo morati da okajavam grehe zbog jedne izjave, ali stvarno hoću da se zahvalim koparskim vinarima koji su se radom, ljubaznošću i posvećenošću izborili da dobiju najmanje deset mojih izvinjenja. Čestitam im i želim mnogo uspeha u budućnosti!

P.S. Tomaž i ja popićemo malvaziju, a znam da će da me natera da probam i njegov džin koji je vrhunski. Kolač će morati da sačeka do sutra.☺️- piše na Instagram nalogu predsednika Vučića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (10)

Goran

18.03.2021. 01:07

Aleksandar Vučić je pokazao koliko je odgovoran čovek i državnik. Smatram da samo ovako treba da nastavi da se bori za našu zemlju zahvaljujući njemu postigli smo i postižemo iz dana u dan velike rezultate.