PODRŠKA NA PRVOM MESTU: Dalibor Jevtić - Država i predsednik Vučić brinu o svojim građanima na KiM

Tanjug

28. 02. 2021. u 23:30

ПОДРШКА НА ПРВОМ МЕСТУ: Далибор Јевтић - Држава и председник Вучић брину о својим грађанима на КиМ

Jevtić

SATANAK predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Srbima na Kosovu i Metohiji bio je veoma važan, pre svega zbog jedinstva, izjavio je večeras potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić.

On je u emisiji ''Hit tvit'' na TV Pink rekao i da je vakcinacija na KiM posebna tema, s obzirom na to da je Priština odbila vakcine.

- “Dogodilo se to da je Priština odbila vakcine i tu pokazuju celokupan odnos prema životu. Vakcina je bila ponuđena svima” - naglasio je Jevtić i dodao da je odmah nakon toga organizovano da se građani, koji to žele, vakcinišu u Kuršumliji i da je to pokazatelj koliko država Srbija i predsednik Vučić brinu o svojim građanima.

U emisiji je jedna od tema bila i tuča u Lapljem selu kod Gračanice u kojoj je sin političara Nenada Rašića pretučen po završetku nastave i izlaska iz škole.

Jevtić je rekao da je povod tuče bio sukob oko devojke, a zatim istakao da je Nenad Rašić iskoristio tu situaciju i sve politizovao.

- “Svaka laž ima rok trajanja. Svi mi koji živimo na Kosovu i Metohiji znamo šta je istina i šta je bio povod tuče. Žalosno je što je došlo do toga, ali je još žalosnije što je Nenad Rašić to iskoristio. Povod tuče je bio sukob oko devojke, nikakav politički sukob”, kazao je Jevitć i dodao da ono što se nakon toga dešavalo jeste da su lica privedena i puštena, ali nakon činjenice da je Rašić sve to politizovao, vraćena u pritvor 30 dana.

“Nakon toga krenuo je spin samo u medijima u Albaniji, on (Rašić) je gostovao u emisijama i napao Srpsku listu i predsednika Vučića - dodao je Jevtić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (19)

Horton

01.03.2021. 00:01

Na Kosmetu je veoma mali broj Srba, svaka vrsta pomoći koja dolazi iz republike je neophodna i zlata vredna. Na taj način ljudi se motivišu da ne napuštaju svoja ognjišta uprkos lošim životnim uslovima.

Slobodan

01.03.2021. 00:59

Uvek treba da pomažemo našem narodu na KIM-u. Vučić kao predsednik naše države mnogo puta je pokazao da nije zaboravio narod na KIM-u i to pokazuje koliko ima veliko srce i koliko je veliki čovek.

Vaske

01.03.2021. 01:00

Niko nikad nije ovliko pomagao našem narodu na KIM-u kao što Vučić to radi i samo neka nastavi tako naš narod može uvek da računa na svoju zemlju.