VUČIĆ O IZVEŠTAJU EVROPSKOG PARLAMENTA: Interesuje me šta zameraju za Jovanjicu, da vidim šta stručnjaci kažu!

Tanjug

24. 02. 2021. u 16:16

ВУЧИЋ О ИЗВЕШТАЈУ ЕВРОПСКОГ ПАРЛАМЕНТА: Интересује ме шта замерају за Јовањицу, да видим шта стручњаци кажу!

Foto: Printscreen

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije detaljno poručio novi izveštaj Evropskog parlamenta o napretku Srbije i poručio da ga najviše interesuje deo oko Jovanjice, ukoliko je ostao u tom izveštaju.

Odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše novi izveštaj EU o napretku Srbije, Vučić je kazao da će izveštaj komentarisati kada ga bude pažljivo proučio.

- Mada, najviše me interesovala ideja oko Jovanjice, ne znam da li je to ostalo ili nije. Da vidim šta stručnjaci kažu za Jovanjicu - rekao je Vučić.

Istakao je da će svakog iz Evrope kada budu dolazili u Srbiju pitati šta imaju da zamere Srbiji za Jovanjicu.

- Ako mi objasne šta zameraju, dobro došli ste, a ako ne, onda da se vrate lepo na popravni i da dobro pogledaju to šta su pisali - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (30)

star

24.02.2021. 16:31

Siguran sam da se EP vodi svim onim što je naša opozicija iznosila za aferu Jovanjica i da te ljude nije država uhapsila, ali tako svakako neće moći.

star

24.02.2021. 16:33

Smatram da se nema šta zameriti državi u slučaju Jovanjica, sve je istraženo kako valja i pohapšeni su svi učesnici i tu je kraj za državu po slučaju Jovanjica.

Rade

24.02.2021. 17:39

Taj slučaj je odavno zatvoren odgovorni su procesuirani. Ne znam šta više hoće od nas EP ali šta god ih bude interesovalo mi smo uvek postupali odgovorno po tom pitanju dobiće odgovore za sve.

Mijo

24.02.2021. 17:40

Tužilaštvo i ostale nadležne institucije što se tiče Jovanjice su odlično odradile svoj posao odgvoroni su iza rešetaka gde im je i mesto.

Slobodan

24.02.2021. 17:41

Meni je ovo glupost EP što pričaju naša zemlja je uvek bila pravna i odgovrona a rezultati govore više od toga. Vučić je sam mnogo puta pokazao da je spreman da se obrazloži i kaže.

Natasa

24.02.2021. 17:58

Cilj amandmana u Evropskom parlamentu na nacrt izveštaja o Srbiji u kojima se pominju slučajevi Krušik, Jovanjica, Savamala itd. jeste pritisak na Srbiju i njeno rukovodstvo i nista vise. Muka mi je od tih kvazi strucnjaka