PREMIJER Albanije Edi Rama danas je čestitao godišnjicu "nezavisnosti" lažnoj državi Kosovo provokativnom fotografijom koju je objavio na svom fejsbuk nalogu.

Miki Zg

17.02.2021. 17:51

Meni ovo više liči na lezbijski spot ljubavi .Nemam ništa protiv sklonosti muškaraca ili žena prema istom polu ,tko sam ja da im sudim .Za Albaniju kao državu znam ,tzv. lažnu državu Kosovo ne poznajem ( AP KiM .Srbije ) !

dd

17.02.2021. 19:02

Ајде, доста више са тим Албанцима и њиховом пропагандом. Наши медији реагују ко бикови на црвену мараму. Дајте да радимо оно што можемо да радимо. Дајте репортаже, књиге, филмове о српском наслеђу на Косову и Метохији, Македонији...на српском и на енглеском још више.

sedi1

17.02.2021. 20:09

... vidi kokain buši 'de burgija neće... .... pa tako i dupla lipa promoviše ajvar, a sebe u ogledalu vidi kao neku drugu.. ... još će mo se čuda nadgledati...

Ja sam

18.02.2021. 00:40

Ако „мајка" честита „кћери" својој некакав (имагинарни) рођендан, онда је логично да она љуби своје „чедо", а не обрнуто. Арнаути ништа не знају да изведу како треба. Никад од њих ваљан народ, држава, нити ишта слично. Били слуге Србима, па слуге Турцима, па слуге нацистима, па слуге комунистима, па опет слуге Србима, а сада слуге Американцима, а блебећу о некаквој слободи за коју су се, кобајаги, изборили, хе-хе.