PRIJEM PRED DAN BRIGADE U VRANJU: Milenković - "Cilj da poboljšamo uslove života i rada pripadnika vojske"

J.S.

29. 01. 2021. u 11:44

POVODOM obeležavanja 31. januara, Dana grada, rukovodstvo grada priredilo je prijem za pripadnike Četvrte brigade kopnene vojske.

ПРИЈЕМ ПРЕД ДАН БРИГАДЕ У ВРАЊУ: Миленковић - Циљ да побољшамо услове живота и рада припадника војске

Foto: J.S.

Čestitajući Dan brigade gradonačelnik dr Slobodan Milenković podsetio je da je prethodna godina bila teška i zahtevna, jer smo svi mi bili na istom zadatku, a to je bila borba protiv pandemije virusa korona. 

- Zahvaljujem vam se na požrtvovanju i naporu da zajedno očuvamo zdravlje našeg stanovništva jer ste nam pomagali kad god smo to od vas tražili. Naš je cilj da poboljšamo uslove života i rada pripadnika vojske. Kao što znate, Vranje je bio prvi grad koji je uručio ključeve stanova za pripadnike službi bezbednosti, a nastavljamo i sa izgradnjom novih stambenih jedinica - istakao  je gradonačelnik Milenković naglasivši da je odnos naroda i vojske, kao i uvek, na visokom nivou. 

Na toploj dobrodošlici zahvalio se komandant Četvrte brigade kopnene vojske, pukovnik Novica Petrović, koji je govorio o aktivnostima i izvršenim zadacima jedinice u prethodnoj godini. Petrović smatra da činjenica da Četvrta brigada i Grad Vranje proslavljaju isti dan, 31. januar, predstavlja simboličnu sinergiju vojnog i civilnog sektora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)