MOŽE predsednik Opštine Čajetina da me napada koliko hoće, da u medijima iznosi neistine, ali sve mora da se radi u skladu sa zakonom. I niko nije branio da se gondola gradi, ali je Opština Čajetina imala problem sa poštovanjem zakonskih procedura.

Miki Zg

21.01.2021. 18:18

@Sonjica - Ovdje se priča o Zlatiboru i o lokalnom šerifu koji je unakazio koruptivnim radnjama biser Srbije .Da ima takovih lokalnih moćnika ,ima ,inspekcije građevinske i sudovi ne vrše svoje poslove !To izaziva gnjev i nemoć običnog čovjeka .

Mišo Peć

20.01.2021. 23:30

Bez obzira što nemam nikakvih simpatija prema opoziciji ipak u ovom slučaju mislim da je Stamatović u pravu.Dobar primer je nedavni susret predsednika Vučića i Stamatovića otvaranje gondole,razgovori i planovi za budućnost a sve u cilju napredka Srbije a ne nikako podmetanja klipova u točkovima.

Srbijo Zuta kuco

21.01.2021. 14:37

Kako "postovanje procedura" izgleda u praksi? Tramp je obecao podizanje zida prema Meksiku. Na internetu mozete videti kako Pelosijeva objasnjava Trampu da ne moze da izda izvrsni nalog i zapocne gradnju nego mora da postuje "proceduru" i ide kroz Kongres. U prevodu na srpski, zeli da ga mrcvari cetiri godine papirologijom, preglasavnjem, nadglasavanjem i trampom za Republikance neprihvatljivih zakona u zamenu za odobrenje za gradnju zida. Obozavam spanski na kojem se kaze burocracia (vladavina cinovnika). Ako dodate jos jedno "r" postaje burrocracia (vladavina magaraca).

Lala

26.01.2021. 13:35

Au nije ministarka zahvaljujuci Stamatovicu i Zlatiborcima uspela da pola Zlatibora prenese u vlasnistvo privatnih tajkuna pa se ljuti. E da svaka opstina ima po jednog Stamatovica gde bi Srbija bila G17 je cudo koje je razorilo Srbiju