„GLAVNA TEMA” JE NOSI LI VUČIĆ KAPU? Evo šta o tome kaže njegova savetnica za medije

Novosti online

17. 01. 2021. u 22:09

SAVETNICA za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Suzana Vasiljević kaže da je dilema da li predsednik Vučić nosi kapu ,,dokaz da je Srbija na dobrom putu", te da to znači da ,,nema drugih problema".

„ГЛАВНА ТЕМА” ЈЕ НОСИ ЛИ ВУЧИЋ КАПУ? Ево шта о томе каже његова саветница за медије

Foto: TV Pink printskrin

Panoramska žičara s kabinama - "gondola", koja povezuje centar Zlatibora i planinski vrh Tornik, zvanično je puštena u rad. Na otvaranju je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a na događaju se okupio veliki broj građana.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je na Zlatibor došao ne zbog razgovora političkih partija, već da podrži važan projekat i da pokaže koliko se kao predsednik Srbije raduje svakom uspehu države i građana.

Foto: Printskrin tv Pink

Za napade na Tviteru na račun predesendika Vučića vezano za ovaj događaj, savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević kaže se predsednik radovao ovom događaju.

-Predsednik Vučić se jako radovao godnoli na Zlatiboru, raduje se i gondoli i na Kalemegdanu. Niko ne može u tome da ga spreči. Niko ga neće sprečiti da i taj projekat završi. Znam čoveka. Ako se sećate kada je kretao projekat "Beograd na vodi", pre jedno osam godina, otac mog prijatelja, penzionisani arhitekta, me je sreo na ulici i posle izjava da će se "Beograd na vodi" graditi mi je rekao: "Pozdravi šefa i reci mu da odustane. To je projekat koji je nemoguć. Ja sam kao student, pre 50-ak godina, radio na tom projektu. To se desiti neće. Svi koji su probali su propali i ništa od toga nije bilo." Evo, mi danas imamo "Beograd na vodi" - kaže ona za tv Pink.

Komentarišući Posrednicu Evropskog parlamenta za međustranački dijalogu u Skupštini Tanju Fajon, Vasiljević kaže da je ona razgovarala i sa opozicijom i vlašću.

- Ona se sastajala sa delom bojkot opozcije ne na mestu gde treba, već po lobijima hotela. U tom smislu ona nije bila oprezna. Nije to baš bilo da se ponaša neko ko tako treba da se ponaša - kaže Vasiljević.

Foto: Instagram

O glavnoj dilemi "zašto Vučić ne nosi kapu" Vasiljević kaže da je to poruka da je Srbija na dobrom putu.

- Ako pored tolikih stvari, brinu da li nosi kapu ili ne, onda mi nemamo drugih problema. U drugim zemljama brinu na primer o vakcini i koroni, a ne da li predsenik nosi kapu. Kada smo krenuli na Zlatibor nije bilo snega, u putu su nam javili da je počeo da pada. Ne znam zašto nije poneo kapu - rekla je ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN KLIMATSKIH PROMENA: Zaštitimo našu planetu od globalnog zagrevanja