ŠEŠELJ UPOZORIO NA PAKLENI PLAN: Moguć novi virus, a evo koji faktori stoje iza velike zavere (VIDEO)

Novosti online

08. 12. 2020. u 14:06

ШЕШЕЉ УПОЗОРИО НА ПАКЛЕНИ ПЛАН: Могућ нови вирус, а ево који фактори стоје иза велике завере (ВИДЕО)

Foto: EPA/Koča Sulejmanović

PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj izjavio je u emisiji "Vo centar" Vaska Eftova da faktori u Americi smatraju da je svet prenaseljen i da oni imaju nameru da smanje broj stanovnika na svetu.

- Moguće je da je virus veštačkog porekla. Cilj je faktora u Americi, koje sada ruše (Donalda) Trampa, te duboke države, masonskih krugova, Saveta za spoljnu politiku i Trilaterale, da smanje broj stanovnika na svetu, tj. sa sedam milijardi da padne na jednu milijardu i da onda oni vladaju svetom. Oni smatraju da je svet prenaseljen i oni će možda plasirati neki novi virus kad se ovaj ugasi, tj. kad ga suzbije vakcinacija - izjavio je Šešelj.

Govoreći o Kosovu i Metohiji, Šešelj kaže da Srbija ne sme potpisati nezavisnost lažne države Kosovo.

- Mi ne smemo pristati na otcepljenje Kosova i Metohije. Oni nam mogu oteti Kosovo i Metohiju, ali ako potpišemo, to je zauvek izgubljeno - izjavio je Šešelj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Zeljko

08.12.2020. 23:33

Nažalost sve je istina.Nas ubijaju godinama,počelo je to pre par decenija sad su konačno uspeli da dođu u završnu fazu.Treći svetski je ovaj biološki.Sve što smo pre par godina gledali u njihovim filmovima sad je stvarnost.