PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj izjavio je da se nada da će Donald Tramp ostati predsednik SAD.

Komentari (8)

Bane kan

20.11.2020. 01:22

Ej bre, ja sam mislio da je Seselj informisan. Pa Amerika je potpuno slicna sto se tice medija I drzavnih sluzbi Milosevicu, nema tu nista od demokratije. Toliko je bilo napada na Trumpa za bilo sta da uradi, te da je rasista, protiv imigranata...Sve lazi, nijedan medij ga nije pohvalio sto ne vodi ratove. Nema demokratije, ode Tramp, koji je jedini bio transparentan

MiR

21.11.2020. 11:51

@Bane kan - Pobrkao si nesto. Za Trampa si u pravu, ali za Milosevica nisi. Milosevica su srusile iste sile koje sad ruse Trampa. Isti mediji i njihovi vlasnici.

dan

20.11.2020. 04:48

Bajden je dobio 5 miliona više glasova. U prošlim izborima Tramp je dobio 3 miliona manje glasova od Hilari. To je tek peti precednik koji je tako došao na vlast. Da su izbori kao u celom svetu Tramp ne bi dobio ni prethodne.

Jovan

20.11.2020. 08:02

Dva svetska rata su pokrenuta zbog raspodele moći i zarade svetske bezobrazno bogate elite. Finansirali su komuniste u Oktobarskoj revoluciji i uništenje carstva, finansirali i doveli na vlast naciste, pod izgovorom borbe za ljudska prava i slobode neprestano se vode ratovi i sa samo jednim ciljem, otimanje i zarada. Neokolonijalizam ili globalizam ne posustaje, Tramp im se suprotstavio i vodi tešku borbu, da se pita svet, Tramp je pobednik.

Srbijo Zuta kuco

20.11.2020. 08:50

Ovo je pokusaj drzavnog udara slican onome koji su organizovali 5. oktobra kod nas. Mediji u SAD od pocetka Trampovog mandata pisu "gotov je". Onda proglasenje pobede pre no sto je brojanje glasova zavrseno... Ako se dobro secam, Milosevic nije priznao poraz niti je brojanje glasova zavrseno. Samo je izjavio da se povlaci. Puc je izvrsen tako sto je bio ucenjen da ode. Nikada ga nisam voleo. Kriv je jer nije shvatio znacaj pada Zida i nije izvrsio neophodne promene prvi u regionu. Da je to ucinio, prvi se resio komunizma imali bismo podrsku Zapada za pravednu borbu za nacionalne interese.

MiR

21.11.2020. 11:57

@Srbijo Zuta kuco - A ko je srusio zid? Iste te zle sile koje sad ruse Trampa! Nemoj da se zavaravas i optuzujes Milosevica sto se nije prvi u regionu prikljucio tom zlu, Milosevic je bio dosledan a ti podrzavas izdaju i saradnju sa Sotonom? Sramota i greh!