OVO JE POSLANICA KOJA JE REPOVALA U SKUPŠTINI: U vezi je sa četrdeset godina starijim muzičarem! (FOTO/VIDEO)

Novosti online

29. 10. 2020. u 16:55

ОВО ЈЕ ПОСЛАНИЦА КОЈА ЈЕ РЕПОВАЛА У СКУПШТИНИ: У вези је са четрдесет година старијим музичарем! (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Instagram

POSLANICA iz redova SPS Jelena Mihailović, koja je sinoć u Skupštini Srbije imala u najmanju ruku neuobičajen nastup, nije nepoznata domaćoj javnosti, a naročito ne u muzičkim krugovima.

Pažnju je juče skrenula na sebe repovanjem u poslaničkim klupama, ali i prošle godine, kada su mediji pisali o njenoj vezi sa skoro četiri decenije starijim muzičarem Bobanom Petrovićem (69), nekadašnjim di-džejem i biznismenom.

Ona je, inače, violočelistkinja koja se do sada nije bavila politikom, ali se njeno ime pojavljivalo u medijima upravo zbog emotivne veze sa dosta starijim muškarcem.

- Uleteo je u moj život poput furije, u to vreme 2010. sam završavala specijalističke studije - rekla je Jelena za "Gloriju", opisujući kako je počela veza sa Petrovićem.

On je, pak, Jelenu primetio najpre zbog njenog muzičkog talenta. Upoznali su se na jednom beogradskom događaju, a sve je počel tako što joj je dao svoju knjigu i CD.

O njihovoj vezi govorio je i Boban Petrović, koji je kazao da se sa Jelenom upoznao u trenutku kada je bio razveden od supruge i potpuno bez novca.

Kako je svojevremeno rekao medijima, ne želi velike pare, kao i da ga je veliki novac "već pogodio u životu i onda sam nastradao". Kazao je i da je u tom trenutku bio "bez krova nad glavom".

- Nas dvoje vezuje pretežno muzika, a možda i to što sam pare potrošio pa se ona sažalila i primila me pod svoje skute. Emocije postoje, ali su više iskonske nego ovozemaljske, mi jesmo u kosmičkoj vezi koja bi trebalo da bude prava. Naš kontakt se ne svodi samo na banalnosti svakodnevnice, oboje smo u onom drugom videli nekog s kim je veoma interesantno provoditi svaki trenutak - ispričao je Boban Petrović svojevremeno za "Gloriju".

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)