DOKTORKA KISIĆ O MINISTARSKOJ FOTELJI: Pričala sam sa Vučićem i Anom Brnabić i počastvovana sam - spremna sam da dam maksimum za svoju zemlju

Novosti onlajn

25. 10. 2020. u 14:17

DOKTORKA Darija Kisić Tepavčević je jedna od novih ministarki u vladi Srbije.

ДОКТОРКА КИСИЋ О МИНИСТАРСКОЈ ФОТЕЉИ: Причала сам са Вучићем и Аном Брнабић и почаствована сам - спремна сам да дам максимум за своју земљу

Foto: Tanjug

Nešto pre nego je ova informacija objavljena nakon završene sednice Predsedništva Srpske napredne stranke, doktorka Darija je ovako govorila o ministarstkoj fotelji:

- Jeste činjenica da sam obavila razgovor sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić, ali ne bih o tome detaljnije pričala. Osećam se počastvovano i ono što je sigurno jeste da ću u narednom periodu truditi da uradim najbolje što mogu za zemlju koju volim najvše na svetu - odgovorila je dr Darija Kisić Tepavčević na pitanja da li će biti ministarka u novoj vladi.

Ona je gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, istakla da je svako fokusiran da radi svoj posao i da je to jedina suština.

- Nije to ništa zanimljivo, ni u ovom ni u bilo kom momentu, svako od nas je radio svoj posao. Da li sam zatečena i da i ne, da li sam spremna da pružim maksimum za svoju zemlju jesam. Ako gledamo sastav i vidimo dosta dama koje su u vladi ubeđena sam da to što smo žene nije bila osnovni kriterijum, već da je u pitanju bila stručnost i spremnost da se državi pruži maksimum - objasnila je dr Kisić Tepavčević.

Na pitanje da li ostaje član Kriznog štaba i ukoliko bude nova ministarka dr Kisić rekla je - da!

- Da, borba sa koronom je osnovni zadatak svih nas, svi imamo i druge poslove ali prevashodno naš zadatak treba da bude borba sa koronom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DREKA ZBOG POLICAJACA, MUK KADA SE PUCA U DECU: I privođenje pripadnika MUP tzv. Kosova na Jarinju potvrdilo licemerje Zapada