DOSTA JE IZMOTAVANjA, NISMO NAIVNI BEDACI: Zoran Milanović poslao poruku Srbiji

Jurica Kerbler - Stalni Dopisnik iz Zagreba

29. 09. 2020. u 19:42

ДОСТА ЈЕ ИЗМОТАВАЊА, НИСМО НАИВНИ БЕДАЦИ: Зоран Милановић послао поруку Србији

Foto AP

SA Beogradom se mora ozbiljnije razgovarati. Komšije će morati da pokažu više dobre volje da se pronađe gotovo dve hiljade sinova i kćeri koji su nestali - kazao je hrvatski predsednik Zoran Milanović u Bjelovaru, gde je učestvovao na proslavi grada i dana bjelovarskih branitelja.

- Dosta je izmotavanja, jer svi znamo što se događalo i nismo naivni bedaci.

Prigovorio je što je po majoru Milanu Tepiću u Beogradu nazvana ulica, a Milanović kaže da je zbog toga što je dignuo u vazduh skladište oružja poginulo 11 hrvatskih branitelja. ”Što deca o tom majoru uče u Srbiji”, upitao je Milanović, opisavši JNA u tom času kao ”vojskuj na izdisaju”.

- Major je doneo suludu odluku i tu se čovek mora da pita što je to ušlo u tu glavu i koji je to odgoj bio da ga se na tako nešto navelo”.

Hrvatski je predsednik konstatovao da se ”od ludila ne može da odbrani -  a da to oružje iz skladišta nije pretilo ni Srbiji, ni Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Kole

29.09.2020. 22:13

Vidi ustaško govedo kako laje! Ti ćeš da šalješ nekome poruke strvinaru! Srbija što pre da tuži hrvate za genocid i etničko čišćenje,za ratni zločin i zločin protiv čovećnosti ali i njihove mentore i pomagače eu i nato.

Kako su prošli oficiri

03.10.2020. 09:05

koji su se predali u Bjelovaru? Je li neko odgovarao za te egzekucije? Milan Tepić je radije poveo sa sobom te teroriste nego da se preda i ode sam.