PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Istanbul gde će imati radni ručak sa svojim turskim kolegom Redžepom Tajipom Erdoganom.

prellee

24.09.2020. 19:47

Turska ima interes na Balkanu i to treba biti uvaženo. Vučić je toga svjestan i to treba mudro da odradi, da dobije određene povlastice, kapital za razvoj SRBIJE. Nadam se da će to Turska isparvno protumačiti i djelovati u tome pravcu. Meni to izgleda da nam je Turska prijatelj. Naš predsjednik se dobro snalazi u ovom svjetskom geoplolitičkom gibanju, i uvijek traži dobro za sve građane Srbije. Bravo predsjedniče, sve treba dobro iskoristiti i naplatiti. Sad je prilika za to. Neka ulažu svi subjekti u Srbiju, pa ko je više uloži njega više treba i uvažavati, nikoga zanemariti i podcjeniti. Prošlo je vrijeme bully ponašanja Zapada. Dosta su nam štete nanijeli, ne ponovilo se.

caca

24.09.2020. 19:48

Prelep doček,jer pravi i iskreni prijatelji se uvek dočekuju svečano,a ovo je još jedan u nizu dokaza koliko je predsednik Vučić cenjen i poštovan!!!!

Mita

24.09.2020. 21:19

Predsednik Vučić je u odličnim odnosima sa Erdogenom što je od velikog značaja za dalji napredak Srbije. Verujem da će nam iz Turske doneti dobre vesti!

Marija Piaf

25.09.2020. 08:01

Ocekujem dobre rezultate sto se tice nase zemlje. Susret Erdogana i Vucica ce svakako doneti nove poslovne ideje koje ce ici u korist obe strane. Sve ce biti dobro na kraju.

Stanko

25.09.2020. 08:23

Poslednjih godina susreti sa turskim predsednikom Erdoganom su srdačni, dobri, sadržajni, uvek se najave neke nove investicije, novi projekti.Ubeđen sam da će tako biti i ovog puta.

Zeljko

25.09.2020. 21:30

Susret predsednika Erdogana i predsednika Vučića predstavlja sve bolju i bolju kako bilateralnu, tako i ekonomsku saradnju, a nama je ekonomski razvoj i dovođenje stranih investitora jako bitno