NARODNI POSLANIK BRATISLAV JUGOVIĆ: Vučića na udaru opozicije samo zato što radi za dobrobit Srbije

Novosti online

08. 09. 2020. u 18:41

Bratislav Jugović, narodni poslanik i član Glavnog odbora SNS-a je prokomentarisao pregovore u Vašingtonu, i naglasio da se predsednik Vučić nalazi na udaru opozicije samo zato što radi za dobrobit Srbije.

НАРОДНИ ПОСЛАНИК БРАТИСЛАВ ЈУГОВИЋ: Вучића на удару опозиције само зато што ради за добробит Србије

Foto: Printscreen

- Aleksandar Vučić je svojom hrabrošću i svojom mudrom spoljnom politikom i u Vašingtonu uspeo da ispregovara sporazum od velikog značaja za ekonomsko osnaživanje Srbije, a da istovremeno zaštiti naše nacionalne interese. Radeći za dobro Srbije, sebe je svakako osudio na permanentne kampanje mašinerija raznih vrsta u službi tajkuna Dragana Đilasa - istakao je Jugović, pa dodao:

- Tako tajkunski mediji sada kao alternativu Aleksandru Vučiću napadno forsiraju čak i Mlađana Đorđevića, koji je po zanimanju Đilasov kum i diplomirani potrčko sa iskustvom u Tadićevom kabinetu. Kroz Đorđevićevu potrebu da bude novi Boško Obradović dobro se vidi klinička slika opozicije, koja je u političkom smislu kancerogena materija, ozračena mržnjom i ludilom. Ali nepristojno bogati ljudi oduvek se na čudan način zabavljaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju