SRBIJA poštuje Dejtonski sporazum sve vreme i uvek će voditi politiku mira i stabilnosti, a nikada neće biti sluga ni Bakira Izetbegovića, ni Šefika Džaferovića, niti će oni govoriti Srbiji šta ona treba da čini, poručuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić na molbu Tanjuga da prokomnetariše izjavu bosanskog člana Predsedništva BiH Džaferovića.

deda

27.08.2020. 05:12

bosnjaci bi da su imalo realni trebali prvi da zastite srbe i pomognu da isprave nepravdu prema srbima,,,tako bise suzivot normalizovao,,,a ovako svako sebi....

Realnost

27.08.2020. 08:39

Po svim etnickim kriterijima, po etnicki ogranicenom bosanskom-jeziku ,Bosna je po svom statusu najizrazeniji etnitet u Bosni i Hercegovini.Poznata je ocena vrhunskih lingvista da se u Hercegovini govorio najcistiji jezik.

Dragan R

27.08.2020. 13:55

Изјава Џаферовића "да ће Реупублика Српска или бити само административна јединица у БиХ, или неће постојати" је отворена, дрска и бозобразна претња, а то што је наш председник изјавио није ни оштро, а ни одговор. Нико не тражи и не очекује од наше власти да дају неодговорне и запаљиве изјаве, напротив, треба бити мудар и одмерен, али свака држава и народ морају да имају границу достојанства. Једини могући одговор на овакав муслимански безобразлук (и не само муслимански) је да нико не сања о томе да ће Република Српска бити само нека административна јединица у муслиманској БиХ, а још мање о томе да неће постојати. Муслиманима треба јасно рећи и то да ће Република Српска бити део БиХ само на начин на који је то предвиђено Дејтонским споразумом који је прихватио читав свет и да је свака промена тог споразума могућа само уз сагласност сва три народа.

Žiraf

27.09.2020. 01:38

Nijednom Dzeferovic I Izabegovoc nisu Rekli Da zele Sa Srbijom najbolje Prijateljske odnose I daje Barem Jednom Pokazala Pośtovanje samo Kritike I pocenjivanje I pričanja Gluposti koje nevode Ničemu . A očekuju Da im se Srbija Klanja a ZASTO POSOVANJE treba Da Bude Obostrano a Nas Predsednik Vucic je to Pokazao 100puta.