GENERAL Vojske Republike Srpske Ratko Mladić, kome se danas sudi u Hagu za navodni genocid u šest bosanskih opština, obratio se sudu na kraju usmene rasprave.

Martinović Bernard

26.08.2020. 19:42

Ђенерале драги, драго ми је што се борите и даље за српску правду. Али нажалост џабе је то све, западне звери неће да Вас пусте из вашег казамата. А наша влада као и претходне баш брига за Вас. Живели нам Ђенерале још сто година али на слободи ако Бог да. Живела слободна Србија и слободна Република Српска.

zaliv tacka net

26.08.2020. 21:13

Istina je tu, ne mogu te poturcene lazi stvorene uz pomoc njihovih mentora iz SAD vecno da opstanu. Pricaju o genocidu u odredjenim opstinama a u odredjenim ih nije bilo....pa kakav je to selektivni genocid? Gde su genocidi devedesetih nad Srbima onda? Najvise mi smeta to sto ovi nasi saradjuju sa tim istima koji nas dave sa njihovim lazima umesto da pravnim i legalnim putem isteruju pravdu. TUZBE BRE NEKA PRSTE NA SVE STRANE !

Polutanka

26.08.2020. 21:50

Generale Mladicu, neka zlikovci pricaju gluposti, ali mi znamo da ste Vi nas heroj, junak i da niste pocinili nista lose sto Vam pripisuju. Naprotiv omogucili ste muslimanima da predju na sigurnu stranu. Vas "greh" je sto ste SRBIN i veliki vojskovodja.Ne dajte se, jer mnogo je nas koji Vas postujemo i volimo. Da ste nam zivi i zdravi, Vi ste nas ponos. Volimo vas.Nadam se da ce i taj Hag biti kaznjen kad tad.

vladimir

26.08.2020. 22:15

Ratko je davno rekao svoje i srpski narod to zna, i divi mu se i poštuje ga i pitanje dana kada će će ulica ili monument osvanuti u glavnom gradu Beogradu! Poštovanje i hvala Ti za hrabrost i dostojanstvo koju si pokazao u odbrani srpskog naroda! Živeo!