MINISTAR VULIN: Kako rešavaju slučaj pokušaja ubistva predsednika Vučića u Srebrenici takva im je i država

Novosti online

21. 08. 2020. u 20:19

- PRE nego Bakir Izetbegović izgovori ime Aleksandra Vučića najpre bi morao da se izvini što još uvek nije pronađen ni nalogodavac ni izvršilac pokušaja ubistva Aleksandra Vučića u Srebrenici.

МИНИСТАР ВУЛИН: Како решавају случај покушаја убиства председника Вучића у Сребреници таква им је и држава

Novosti

Kako rešavaju taj slučaj takva im je i država, ili je nema ili je nesposobna ili podržava napade na Srbe. Vučić je jedini državnik na Balkanu čija je politika mira dosledna i bezuslovna ali i državnik koji sa druge strane nema iskrenog sagovornika- izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin reagujući na nove napade na predsednika Vučića od strane SDA Bakira Izetbegovića.


-Vučić je izabrao da štiti Srbe gde god da žive a sramota je i BiH i EU što Vučić ima razloga da Srbe čuva od SDA koja u svom programu ima uništenje Republike Srpske. Građanski rat u BiH je počeo ubistvom srpskog svata a Islamska deklaracija Alije Izetbegovića ga je pripremila i najavila. Izetbegovićevo prebacivanje krivice za građanski rat u BiH na Srbe je licemerno koliko i Izetbegovićeva izjava da poštuje Ustav BiH ali i da bi priznao Kosovo, mimo tog istog Ustava- rekao je ministar Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri