TRAŽIO SAM PODRŠKU KINE U BORBI ZA ISTINU Vučić sa ambasadorom Li Mingom: Zahvalan na čeličnom prijateljstvu u najtežim trenucima (FOTO)

Милица Шкорић
Milica Škorić

12. 04. 2024. u 12:33

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Narodne Republike Kine Li Mingom.

ТРАЖИО САМ ПОДРШКУ КИНЕ У БОРБИ ЗА ИСТИНУ Вучић са амбасадором Ли Мингом: Захвалан на челичном пријатељству у најтежим тренуцима (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

- Sa ambasadorom Mingom o pitanjima od ključnog značaja i izazovima koji čekaju Srbiju na međunarodnom planu u predstojećem periodu.

Upoznao sam ambasadora Kine sa licemernim inicijativama u Generalnoj skupštini UN, protiv celokupnog srpskog naroda i tražio sam podršku Kine u borbi za istinu.

Zahvalan na čvrstoj i nepokolebljivoj podršci Kine našoj zemlji u globalnim forumima, istakao sam da Srbija u ovim nelakim vremenima ceni principijelna partnerstva i čelično prijateljstvo koje se pokazalo na delima u najtežim trenucima po naš narod i državu.

Zamolio sam ambasadora Minga da prenese srdačne pozdrave predsedniku Si Đinpingu, koji je svojim ličnim angažovanjem doprineo ogromnom napretku naše zemlje - napisao je predsednik Vučić na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?