SVI SU TU KAO NEKADA U NAPADU NA SRBIJU: Srbija protiv nasilja, autonomaši i žuti u službi Dinka Gruhonjića

Novosti online

29. 03. 2024. u 13:09

DANAS u podne je počeo skup profesora Filozofskog fakulteta zbog blokade Filozofskog fakulteta, a ono što je primetno jeste prisustvo opozicionih političara koji su poznati po mržnji prema Srbiji i SPC, koji i ovu priliku koriste da se dokažu svojim stranim poslodavcima.

СВИ СУ ТУ КАО НЕКАДА У НАПАДУ НА СРБИЈУ: Србија против насиља, аутономаши и жути у служби Динка Грухоњића

FOTO: Novosti

Na skupu ispred Filozofskog fakulteta su primećeni Bojan Pajtić, Marinika Tepić, Borko Stefanović, kao i Nenad Čanak, koji ni u jednom trenutku nisu osudili govor mržnje Dinka Gruhonjića, a navodno se zalažu za Srbiju bez nasilja i mržnje.

Ono što je zajedničko za ove političare jeste činjenica da su se tokom svog dugogodišnjeg bavljenja politikom zalagali za autonomaštvo, a najdalje od svih su išli Nenad Čanak i njegova bivša partijska koleginica Marinika Tepić koji su se zalagali da severna srpska pokrajina treba da postane republika.

Takođe, Marinika Tepić je jedna od potpisnica Deklaracije da se u Srebrenici dogodio genocid, što odgovara stavovima Dinka Gruhonjića.

BONUS VIDEO: NAJNOVIJI SNIMAK: Šta se trenutno dešava ispred kuće Dankine majke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!