ANA BRNABIĆ ISMEJALA OPOZICIJU: Za napaćene Đilasove pristalice 1. maj je desetodnevni praznik

Novosti online

04. 03. 2024. u 18:34

PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić komentarisala je nove besmislene primedbe Dragana Đilasa pred ponavljanje izbora u Beogradu oko toga da li će deo "njegovih birača" biti u Beogradu 28. aprila.

АНА БРНАБИЋ ИСМЕЈАЛА ОПОЗИЦИЈУ: За напаћене Ђиласове присталице 1. мај је десетодневни празник

Foto: Printscreen

- Polako se kristališu svi "bazični uslovi" opozicije za nove izbore u Beogradu. Nemaju veze sa ODIHR preporukama, ali šta zna ODIHR šta su izbori.... Prvi je, kako su nam to saopštili, da Aleksandar Vučić ne sme da pozajmi svoje ime ili lik bilo kojoj listi, ne sme da se pojavljuje u medijima, mora da ugasi sve svoje profile na društvenim mrežama, a da ulicama grada ne sme da se šeta niko ko na bilo koji način bilo koga može da podseti na predsednika Vučića. Ovo će proveravati ad-hoc komisija sastavljena od predstavnika Proglasa, CRTE i Evropske zelene partije. Drugi "bazični uslov" je da se otvori diplomatsko-konzularno predstavništvo u Rovinju, jer je za napaćene Đilasove pristalice 1. maj desetodnevni praznik - napisala je Ana Brnabić na Iksu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (36)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024