BILČIK SRUŠIO SNOVE ĐILASU: Zaboravi na međunarodnu istragu izbora, toga nema nigde u Evropi - prihvatite poraz! (VIDEO)

Novosti online

12. 01. 2024. u 12:47

IZVESTILAC Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik govorio je o zahtevu Dragana Đilasa i njegove poražene liste "Srbija protiv nasilja" za međunarodnom istragom o navodnoj krađi izbora.

БИЛЧИК СРУШИО СНОВЕ ЂИЛАСУ: Заборави на међународну истрагу избора, тога нема нигде у Европи - прихватите пораз! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Srbija je predstavnička demokratija koja je organizovala sopstvene izbore. To su učinile vlasti i političke stranke iz celokupnog spektra. Na izborima je učestvovala vladajuća većina i opozicija. Na institucijama Srbije je da otklone eventualne nepravilnosti. Iskreno, ne predviđam, i bilo bi neobično predviđati bilo kakvu istragu u kontekstu izbora u Srbiji! To nigde drugo nismo videli! Takođe, veoma je važno da Skupština Srbije i Vlada krenu sa radom. Očekujemo da se formiranje institucija odvija u skladu sa izbornim rezultatima. Mislim da je važno da izborne rezultate u potpunosti prihvate sve strane! - istakao je Bilčik.

BONUS VIDEO: SVAKE GODINE ISTA PRIČA: Opozicija ne odustaje od haosa i maltretiranja građana posle izbora

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (53)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)