PROZAPADNI savez "Srbija protiv nasilja" danima reaguje na težak poraz na srpskim parlamentarnim i lokalnim izborima 17. decembra protestnim skupovima i demonstracijama koncentrisanim u njenom uporištu u Beogradu, piše nemački list "NachDenkSeiten".

Komentari (50)

Sanja

03.01.2024. 19:49

Đilasovci moraju da shvate da ih narod ne želi i da su izabrali čoveka koji voli svoj narod i bori se za svoju zemlju! Izbori su protekli uredno i nikakvih nepravilnosti nije bilo!

Nebojša

03.01.2024. 20:05

Opozicija je pokazala svoje antidržavno delovanje, sve što su radili u prošlom periodu je bilo veoma loše, tražili su sankcije za Srbiju, lažno optuživali našu vlast, a ovo sa lažima o krađi izbora je kap koja je prelila čašu.

Mina

03.01.2024. 20:46

Сада је свима постало јасно кога народ жели и подржава. Опозиција нема никакве шансе.

Mira

04.01.2024. 03:09

Naravno da nije ugrožena Vučićeva vlast.Molim vas ovaj narod nije lud.Protesti, haos i rušenje izazvalo je kontra efekat.Ko još normalan želi nemire, blokadu normalnog života? ? ?Okupili su ih s kolca i konopca,isturili da prave izgrede,ruše i uništavaju državnu imovinu. Pa, štrajk glađu, to su foliranti. A ĐIlas- daleko mu bila lepa kuća od vlasti u Srbiji. Imao je šansu,bio je na vlasti, urušio je sve i nenormalno se obogatio.