KENA I ĐILAS O TOME KO ĆE U CRKVU: "Vučića podržavam jer je dobar čovek, ti i tebi slični ste ojadili Srbiju"

Novosti online

03. 11. 2023. u 21:04

PREDSEDNIK Stranke slobode i pravde Dragan Đilas reagovao je na vest da će nekada "veliki opozicionar" i bivši funkcioner Demokratske stranke Radoslav Milojičić Kena biti na listi Srpske napredne stranke na predstojećim parlamentarinim izborima.

КЕНА И ЂИЛАС О ТОМЕ КО ЋЕ У ЦРКВУ: Вучића подржавам јер је добар човек, ти и теби слични сте ојадили Србију

Printskrin

Kena je u jednom trenutku čak pozvao sadašnjeg predsednika SSP Dragana Đilasa da odu u crkvu i da se pred Bogom utvrdi ko je Vučićev.

- Na žalost, ne odosmo u crkvu… - napisao je Đilas na društvenoj mreži Iks.

Kena odgovara da je Đilas oteo plac od DS i na njemu izgradio Dajrekt mediju.

- Siguran sam da te 2020-te nisam ni za koga radio politički i drago mi je da si prihvatio poziv da idemo u crkvu da se ja zakunem da tada nisam radio ni za koga, a ti da nisi oteo plac od Demokratske stranke i na njemu izgradio Dajrekt mediju,, da nisi ukrao 619 miliona od naroda, da se zakunes da nisi u svojim gebelskovskim medijima hrabro napao jednu ženu, suprugu, baku i majku političkog protivnika. Ja sam uvek spreman da idemo u crkvu i odgovorimo zaklevši se nad oltarom na sva pitanja koja zanimaju narod i tako nam Bog pomogao. Na kraju, svim silama, svom snagom, svim što umem i znam podržavam Aleksandra Vučića, ne zbog političke partije, ne zbog funkcije, već zbog onoga što ti nikada nećeš biti, zbog toga jer je dobar čovek i jer se krvavo bori za našu Srbiju koju ste ti i tebi slični ojadili - poručio je Kena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)