"MUDRO, VIZIONARSKI, ĐILASOVSKI..." Milojčić o sramnim navodima Lutovca - Đilasov savez za propast Srbije opet pokazao svoje pravo lice

Novosti online

02. 11. 2023. u 11:41

RADOSLAV Milojčić Kena, predsednik stranke Srpska levica, oglasio se povodom uvreda i sramnih navoda na njegov račun od strane Zorana Lutovca, lidera DS-a.

МУДРО, ВИЗИОНАРСКИ, ЂИЛАСОВСКИ... Милојчић о срамним наводима Лутовца - Ђиласов савез за пропаст Србије опет показао своје право лице

Foto: Arhiva VN

Njegov odgovor pročitajte u nastavku teksta:

"Đilasov savez za propast Srbije je opet pokazao svoje pravo lice i svoj program pretnjom da će nam urinirati po glavama zbog podrške listi SRBIJA NE SME DA STANE.

Mudro, vizionarski, đilasovski. Ono što mene iznenađuje je to da je Đilas obogatio svoj izborni program. Prvi deo svog programa je ispunio kada je 12 godina bio na vlasti, a to je pokrasti Srbiju. Sada opet želi da se dočepa vlasti, ali je sem pokrasti Srbiju u program dodao i uriniranje po glavama političkih protivnika, što su sinoć jasno izneli Lutovac i njegovi sledbenici.

Da, to je program Demokratske stranke u Đilasovom zarobljeništvu. Đinđićeve demokratske stranke koju vode baš oni koji su na izbornoj skupštini 2000. godine bili protiv Zorana Đinđića i radili za Vuksanovića te i ne čudi ovakva sramota od istih.

Ali ja njih ne krivim, njihova dela su 500.000 ljudi bez posla, zakatančene fabrike, pokradena država, jedino što je imalo rast u njihovo vreme su njihove vile i njihovi bankovni računi.

Siguran sam da građani ne žele ni da se sećaju toga. Ja ću sve svoje znanje, trud, rad i energiju posvetiti tome da predsednik Vučić što ubedljivije pobedi na izborima, da nastavi da radi, da povećava plate, penzije, da otvara nova radna mesta, nove bolnice, nove škole jer SRBIJA NE SME DA STANE" poručio je Milojčić.

BONUS VIDEO: VUČIĆ: Nikada ništa nisam ukrao, ja nemam 619 miliona evra, to su ogromne razlike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)