TRAŽI SANKCIJE ZA SRBIJU, A U ŠPANIJU UŠLA SA SRPSKIM PASOŠEM: Lažna predsednica još jednom pokazala koliko je licemerna

Novosti Onlajn

05. 10. 2023. u 15:48

TAKOZVANA "kosovska predsednica" Vjosa Osmani tražila je danas u Granadi, gde se održava samit Evropske političke zajednice, da Evropska unija uvede sankcije Srbiji, a u Španiju je, prema svemu sudeći, ušla sa srpskim pasošem, s obzirom na to da zvanični Madrid ne priznaje putne isprave lažne države.

ТРАЖИ САНКЦИЈЕ ЗА СРБИЈУ, А У ШПАНИЈУ УШЛА СА СРПСКИМ ПАСОШЕМ: Лажна председница још једном показала колико је лицемерна

Foto: Jutjub/Al Jazeera Balkans

Osmanijeva je pozvala i Španiju da usvoji mere protiv Srbije, poručivši da nema razloga da razgovara sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem dok se ne usvoje sankcije.

- Nema razloga za sastanak dok se ne usvoje sankcije Vučiću. Prvo sankcije, a onda možemo da razgovaramo o ostalom - rekla je Osmanijeva.

Ova izjava, ipak, nije je sprečila u tome da u Španiju uđe sa srpskim pasošem, koji osim nje, kako su mediji pisali, imaju i Aljbin Kurti, Hašim Tači, Kadri Veselji i mnogi drugi političari iz Prištine.

BONUS VIDEO: OKIDAČ ZA STRANE I SRPSKE DžELATE - Udaraju najstrašnijim pretnjama Vučiću i Srbiji

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (37)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)