"OSTVARENJE NAŠEG SMELOG SNA I VIZIJE": Vučić sa Orbanom i Bin Zajedom el Nahjanom obišao Kulu Beograd (FOTO)

Novosti online

29. 09. 2023. u 16:10

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar obišao je Kulu Beograd sa princem prestolonaslednikom Abu Dabija Nj.V. šeikom Kaledom bin Mohamedom bin Zajedom Al Nahjanom i predsednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom.

ОСТВАРЕЊЕ НАШЕГ СМЕЛОГ СНА И ВИЗИЈЕ: Вучић са Орбаном и Бин Заједом ел Нахјаном обишао Кулу Београд (ФОТО)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Tim povodom, predsednik je istakao kako je ponosan Kulu Beograd kao i Beograd na vodi, koji kako kaže "nije samo još jedan simbol Beograda, već ostvarenje našeg velikog i smelog sna i vizije".

- Ovo je i mesto sa kojeg prijateljima šeikom Kaledom bin Mohamedom bin Zajedom Al Nahjanom i Viktorom Orbanom govorim o danu kada sam sa šeikom Mohamedom bin Zajedom po prvi put razgovarao o tome kako vidim budućnost našeg glavnog grada i Srbije i kada sam sa mnogo entuzijazma poželeo da se i Beograd svrsta u red grandioznih svetskih prestonica.

Obilazak Kule Beograd je i prilika za još jedan razgovor sa šeikom Kaledom i Viktorom Orbanom o novim projektima i planovima, još većim i ambicioznijim, jer Srbija ne želi da čeka svoju budućnost, već da je užurbano gradi - istakao je predsednik Vučić.

BONUS VIDEO: Svi do jednog tvrdili da Vučić neće da raspiše izbore u decembru - i šta se desilo?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (71)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024