DIZALI SU DRONOVE ZA SNIMKE, SVE JE BILO PRIPREMANO Vučić izneo dokaze - "Za sat i 20 minita u nedelju ujutru okupili 460 specijalaca"

Novosti onlajn

24. 09. 2023. u 20:59

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti povodom poslednjih dešavanja na Kosovu i Metohiji. Vučić je izneo činjenice koje dokazuju da je današnja akcija bila dobro pripremljena unapred.

ДИЗАЛИ СУ ДРОНОВЕ ЗА СНИМКЕ, СВЕ ЈЕ БИЛО ПРИПРЕМАНО Вучић изнео доказе - За сат и 20 минита у недељу ујутру окупили 460 специјалаца

Foto: Tanjug

- Sve je bilo pripremano. Naša procena je da su za sat i 25 minuta okupili 460 specijalaca što znači da je sve bilo pripremano. Za sat i 20 da to uradite u nedelju u jutarnjim satima... 460 je njihiv broj bio koje su rasporedili tačkasto. Dizali su dronove za snimke. KFOR je preuzeo za sebe da zatvori svaki mogući izlaz Srbima prema centrtalnoj Srbiji na 32d i 33 koti, da slučajno neko ne bi mogao da pronađe spas i da svi ostali mogu da budu pobijeni - rekao je Vučić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (98)

REĆI ĆU VAM U POVERENJU! Reakcija ruskih čelnika nakon što je u Beogradu himna Rusije prestala da se intonira tokom dodele medalja (VIDEO)