NA PREVARU HTELI DA ISTERAJU SRBE: Kurtijevi policajci maltretiraju ljude u Kosovskoj Mitrovici (FOTO)

Novosti Onlajn

07. 09. 2023. u 15:13

VIŠE medija sa Kosova i Metohije objavilo je informaciju kako su Kurtijevi policajci jutros upali u zgradu u Bošnjačkoj mahali u kojoj se nalaze četiri srpske institucije i pod lažnim izgovorom da imaju dojavu o podmetnutoj bombi, pokušali da isteraju zaposlene.

НА ПРЕВАРУ ХТЕЛИ ДА ИСТЕРАЈУ СРБЕ: Куртијеви полицајци малтретирају људе у Косовској Митровици (ФОТО)

Foto: Novosti

Objavljene su i fotografije upada "specijalaca" u prostorije u kojima se nalazi Kancelarija za KiM, direkcija PIO fonda, Centar za socijalni rad Vučitrn i Kosovskomitrovački upravni okrug.

Kako prenosi Informer, Kurtijevi policajci su očigledno krenuli u izvidnicu zgrade, pod izgovorom nekakve dojave o bombi i tražili su od zaposlenih da napuste objekat ne bi li ih tako na prevaru iselili.

- Kada su videli da je njihova prevara raskrinkana i da zaposleni Srbi neće napustiti svoja radna mesta, krenuli su da obilaze prostorije i popisuju zaposlene... Jasno je da pripremaju teren za sutra, kada je lažni Kurtijev gradonačelnik postavio ultimatum i planira da preotme srpsku zgradu i istera srpske zaposlene, čime želi da izazove dodatnu krizu i novu eskalaciju situacije na severu Kosova i Metohije - piše Informer.

BONUS VIDEO: Kurtijeva policija bez oznaka maltretira Srbe u Kosovskoj Mitrovici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)