ORLIĆ PORUČIO MILIVOJEVIĆU: Ne možete Vučića da pobedite nikad i nigde, pa ste rešili deci da mu pretite

Novosti onlajn

06. 09. 2023. u 13:49

PREDSEDAVAJUĆI Vladimir Orlić obratio se poslaniku Srđanu Milivojeviću koji je sve vreme urlao u pozadini dok su u Skupštini čitani podneti amandmani.

ОРЛИЋ ПОРУЧИО МИЛИВОЈЕВИЋУ: Не можете Вучића да победите никад и нигде, па сте решили деци да му претите

Foto prinskrin RTS

- Je l' ponovo sa ponosom iznosite svoju fantastičnu ideju o ubijanju tuđe dece? Zbog toga ste zvezda tu među svojima, zbog sramnih pretnji deci Aleksandra Vučića, zato vas i obožava sramni Bora Novaković i ovi pored vas. Je l' ste ponosni na sebe? Svaka vam čast! Nešto niste zadovoljni što cela Srbija misli da ste bruka sa vašim pretnjama tuđoj deci. Ne možete tog čoveka da pobedite nikad i nigde pa ste rešili deci da mu pretite. Samo vrištite i samo divljajte. Najbolji sledbenici Aljbina Kurtija - rekao je Orlić.

- Ćuta Jovanović umesto što urla u Narodnoj skupštini pametnije bi mu bilo da se ne penje više na klupe na kojima je sedeo Ivo Andrić i drugi velikani, da ne dolazi više u besvesnom stanju u Narodnu skupštinu, i da nekada skupi petlju da objasni majkama zašto ne dozvoljava da njihova deca dobiju novac. Sledbenici Kurtija u Skupštini - rekao je Orlić.

BONUS VIDEO:

OPOZICIJA DONELA VEŠALA U SKUPŠTINU: Sramne scene u Skupštini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (129)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu