EVROPSKA komisija će preduzeti niz mera protiv tzv. Kosova koje će biti saopštene ove nedelje, a one će uključivati suspenziju programa finansiranja za institucije u Prištini, suspenziju tekuće podrške za nabavke i potpisivanje ugovora, suspenziju učešća u događajima visokog nivoa, obustavljanje bilateralnih poseta, kao i predlog koji je podnelo tzv. Kosovo za investicioni okvir za Zapadni Balkan koji u ovom trenutku neće biti obrađen.

Komentari (12)

Debilarijum

27.06.2023. 22:15

Briga nas koje sve glupe mere uvodite, to je šarena laža, koju vrhunski prevaranti plasiraju. Prave mere du da oslobodi nevind ljude, da povuče svoju glupu vojsku, da povuče ove fašističke mere prema srpskim proizvodima. Bedni zapad, svojom silom stoji iza svih podvala i nudi nam šarene laže. Odvratni hištapleri platićete cenu zz sva zla koja ste činili i činite. Vi ste jedini koji prave genocid i moraćete da odgovarate za to. Vaša moć neće stajati iza vaših izuzeća od ratnih zločina. Svi ćete odgovarati stoko bedna.

Kole

27.06.2023. 22:20

Aha, ma nemoj! A mi smo svi ovde debili, pa ćemo da vam poverujemo! Nego,hoće te li prestati da ih naoružavate i dajete nalog da pucaju po civilima?

Vuk

28.06.2023. 16:31

Тресла се гора родио се миш. Подићи ће мало кажипрст и као млом детету рећи "но, но" а шиптари ће и даље да раде шта им је воља (шта им кажу амери)

Miloš

28.06.2023. 19:29

Kosovo je zapadno nedonošče i još uvek je u inkubatoru. Ne verujem da će baš isključiti kiseonik. Malo će da prete i na tome će da se završi.