SRPSKA lista saopštila je danas da je ovo poslednji trenutak da se međunarodna zajednica direktno umeša i spreči premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija da izazove rat, jer će on svojim potezima primorati čitav srpski narod da se zaštiti od nasrtaja iz Prištine, što bi bio put bez povratka koji nijedan normalan čovek ne želi i pogubno za sve na ovim prostorima.

sasa

17.06.2023. 19:10

Dokle više da Kurti teroriše naš narod. Dokle više da naš narod strepi sa sebe i svoju porodicu. Nadamo se da će predsednik uspeti da stabilizuje situaciju i pomogne našem narod.

Stevo

17.06.2023. 20:27

Toje sve po naredbi USA I EU zato sto Vucic neslusa njih,nista to nerade sipci sami samo ispunjavaju naredenje ,ko to nije shvatio mnogoje naivan.

Dare

17.06.2023. 21:16

Dosta više komentara poput: Dokle više… pod hitno da se medjunarodna z…… itd. Nazovimo stvari po imenu! Treba ih pobiti i progoniti do mora! Sa neandertalcima nema pre-i dogovora! Nisam za rat i ubijanje ljudi ali gde se ova naopaka rasa naseli, nastaju samo problemi. Snjima samo oko za oko i zub za zub.