BRNABIĆ: Dala sam sve od sebe, ponosna sam što sam jedna od najbližih saradnica predsednika Vučića

Novosti online

07. 06. 2023. u 20:08

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić obratili su se javnosti.

БРНАБИЋ: Дала сам све од себе, поносна сам што сам једна од најближих сарадница председника Вучића

Foto: Milica Škorić

Premijeka je u svom obraćanju poručila:

- Ovo je moj treći mandat kao predsednica Vlade Srbije. Svoj posao sam se trudila da obavljam na najbolji način, davala sve od sebe, i ponosna sam na ono što smo uradili i što sam jedan od najbližih saradnika Vučića. Neke odluke smo morali da donosimo brzo, ali su rezultati neupitni i jasni. Srbija nikada nije na ovaj način napredovala - rekla je premijerka.

- Mislim da je jedan od mojih najvećih legata elektronska uprava. Kada sam ušla u politiku, čak i matične knjige smo imali u papirnom obliku. I svakako digitalizacija u koju je tada verovao samo Aleksandar Vučić. Nije bilo sve savršeno, ali smo dali sve od sebe, borili se, i imamo rezultate sa kojima svako od nas može da se ponosi.

- Tragedija i zločini koji su se dogodili pre nešto više od mesec dana su nas ljudski pogodili, pomerili i zaista duboko promenili. Ova zemlja i svako od nas pojedinačno nikada više neće biti isti kao 3. maja - rekla je premijerka i još jednom izjavila najdublje saučešće porodicama svih žrtava zločina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (111)

SIMIĆ: Sve što je napisano u korist Srba u Briselskom sporazumu - mrtvo slovo na papiru