LICEMERJE NEMANJE ŠAROVIĆA: Potplaćivao radnika za socijalni rad kako bi pisao izveštaj u njegovu korist

Novosti online

07. 06. 2023. u 10:43

KADA se nalazite u statusu politikanta kakav je Šarović, postavlja se pitanje da li su ovakvi nastupi neka vrsta privatne frustracije kojom Šarović prikriva svoje neostvarene političke snove, ili je na platnoj listi Dragana Šolaka, s obzirom na to da redovno dopunjuje program njegovih medija takmičeći se ko će veću štetu naneti Srbiji, rekla je Sandra Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

ЛИЦЕМЕРЈЕ НЕМАЊЕ ШАРОВИЋА: Потплаћивао радника за социјални рад како би писао извештај у његову корист

Foto: Tanjug

Licemerno je kada Nemanja Šarović ima obraz da govori o roditeljstvu. Radi se o čoveku koji je potplaćivao radnika za socijalni rad kako bi pisao izveštaj u njegovu korist, dok je ujedno odbijao da rođenom detetu da saglasnost za operaciju zbog pravnog spora sa ženom. Očigledno je da se ovde radi o najgorem mogućem napadu na porodicu Aleksandra Vučića, u želji da se zaradi koji lični politički poen.

Kada se nalazite u statusu politikanta kakav je Šarović, postavlja se pitanje da li su ovakvi nastupi neka vrsta privatne frustracije kojom Šarović prikriva svoje neostvarene političke snove, ili je na platnoj listi Dragana Šolaka, s obzirom na to da redovno dopunjuje program njegovih medija takmičeći se ko će veću štetu naneti Srbiji.

Njegov integritet i lojalnost su bili otvoreno pitanje i u njegovoj prethodnoj političkoj partiji, a u sadašnjoj može da odahne jer definitivno učestvuje u "one man show", dakle nema konkurenciju.

Sledeći put pre nego što pokuša da napadima na porodicu Aleksandra Vučića zaradi koji politički poen, pozivam Šarovića da se ne ustručava i da slobodno iskaže svoje skrivene sklonosti koje i dalje čuče u ormanu za koje ja lično imam razumevanja, ali skrivanje istih kod njega očigledno proizvode ozbiljne frustracije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna