HAJKA NA NELETA: Nastavljeni napadi na Karajlića - trpi verbalno nasilje od onih koji se predstavljaju kao borci protiv nasilja

Novosti online

05. 06. 2023. u 22:47

UMETNIK Nenad Janković, poznatiji kao dr Nele Karajlić, već dva dana je meta napada zbog izjave da ga neko teško može uveriti da je stravična tragedija u Beogradu povezana sa trenutnom vlašću. Nele je, takođe, rekao da su izbori jedini nenasilan način da se dođe na vlast.

ХАЈКА НА НЕЛЕТА: Настављени напади на Карајлића - трпи вербално насиље од оних који се представљају као борци против насиља

Foto D. Milovanović

Nele je rekao da mu se ono što se dogodilo u školi "Vladislav Ribnikar" više liči na film "Terminator".

Usledio je niz uvreda na račun umetnika. Prava hajka je pokrenuta jer je Nele Karajlić samo rekao ono što zaista misli.

- Sarajevska nemoralna hulja, sa adresom u Beogradu, Nele Karajlić, danas je u emisiji "NU 2" na HRT-u, oslobodio "Vučićevu vlast" i "rijaliti programe", od bilo kakve odgovornosti za stravične zločine u Srbiji , okrivivši "Terminatora" i "Holivud" ... za kraj je raspisao i izbore! - poručio je jedan tviteraš.

Ne samo što se radi o hajci, već su mnogi komentari i vulgarni, te predstavljaju pravo verbalno nasilje od onih koji pokušavaju da se predstave kao borci protiv nasilja.

Foto: Tviter

Foto: Tviter

Foto: Tviter

Foto: Tviter

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (138)

ENGLESKA ODLEPILA ZA SRBINOM: Milan Tarot raspametio Britaniju zbog EURO 2024! On je naslednik Nostradamusa!