CEO TIM KAO JEDAN: Za heroje iz Kosovskog Pomoravlja domaćinski doček kod Predejana (VIDEO)

Novosti online

18. 05. 2023. u 15:44

GRUPA od 13 mladih junaka iz Kosovskog Pomoravlja koja je juče ujutru zajedno krenula pešice do Beograda, kako bi izrazila zahvalnost predsedniku Aleksandru Vučiću na lavovskoj borbi za opstanak srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i prisustvovala najvećem narodnom skupu 26. maja, stigla je u Predejane.

ЦЕО ТИМ КАО ЈЕДАН: За хероје из Косовског Поморавља домаћински дочек код Предејана (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Njih je dočekao veliki broj meštana i aktivista Srpske napredne stranke koji su želeli da im izraze zahvalnost i podršku ganuti njihovim gestom. Domaćini su putnike dočekali uz pogaču i so, kao i prikladno okrepljenje pred dalek put.

Dobrodošlicu su im poželeli i predstavnici lokalne samouprave na čelu sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem koji im je poželeo srećan put do Beograda.

- Vi ste Srbija sadašnjosti i Srbija budućnosti. Svi vam dajemo podršku i vidimo da ste jedna mlada i energična ekipa, puna ljubavi i želim vam da vam se ostvari sve što poželite. Ali ono što je najbitnije, želim da nastavimo put perspektive, put budućnosti i da sačuvamo Kosovo i Metohiju u okviru naše države, jer integritet i suverenitet naše države je primaran. Da ste mi živi i zdravi - poručio je Cvetanović.

Dalibor Janković iz Gornjeg Kusca istakao je da nisu imali većih problema u putu, pa im čak ni loše vreme nije smetalo, jer, kako navodi, kada postoji jaka želja i motivacija da ostvare svoj cilj, ništa nije teško.

- Naš cilj je podrška predsedniku Aleksandru Vučiću i ništa nam nije teško. Nastavićemo istim tempom, malo je naporno ali opet čuvamo jedan drugog, ceo tim je kao jedan i tako ćemo do kraja - poručio je Janković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (112)