ČUJEM DA SAM PROPUSTIO JOKIĆEVU NAJBOLJU UTAKMICU Vučić: Kad se Nikola bude vraćao iz Denvera, ići će preko Čikaga za Beograd

Novosti online

17. 05. 2023. u 06:11

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je zvaničnom ispraćaju prvog leta nacionalne avio-kompanije Er Srbija za Čikago i tom prilikom se kratko osvrnuo na utakmicu Nikole Jokića.

ЧУЈЕМ ДА САМ ПРОПУСТИО ЈОКИЋЕВУ НАЈБОЉУ УТАКМИЦУ Вучић: Кад се Никола буде враћао из Денвера, ићи ће преко Чикага за Београд

Foto: AP Photo/Jack Dempsey/Tanjug/Dimitrije Nikolić

- Morao sam nešto da odspavam pa po prvi put nisam gledao Jokića, ali čujem da sam propustio njegovu najbolju utakmicu. Tako da sad i Nikola kada se bude vraćao, samo od Denvera do Čikaga i Čikago-Beograd, direktna linija.

Predsednik je podsetio da je nakon više od 30 godina opet uspostavljen let između Beograda i Čikaga.

- Ovo je važan i veliki dan za nas. Ovde ima mnogo novinara koji nisu bili rođeni kada je prestao da postoji let između Beograda i Čikaga, pre 31 godine. Danas je Beograd jedino mesto i Er Srbija je jedina avio-kompanija u celom regionu preko koje možete da letite u dva velika američka grada, a to su Njujork i Čikago. Ne postoji ni bolja kompanija ni bolji grad za vezu sa SAD.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (153)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!