KURTIJEVI BOTOVI UDRUŽENI SA PROZAPADNOM OPOZICIJOM U SRBIJI: Novi sinhronizovani udar na Vučića

Novosti online

16. 05. 2023. u 21:28

KAMPANjI prozapadne opozicije u Srbiji pridružili su se i botovi lidera albanskih separatista Aljbina Kurtija.

КУРТИЈЕВИ БОТОВИ УДРУЖЕНИ СА ПРОЗАПАДНОМ ОПОЗИЦИЈОМ У СРБИЈИ: Нови синхронизовани удар на Вучића

D.Milovanović

Tako su Kurtijevi botovi počeli da dele tekst "Njujork tajmsa" u kom se na najgori mogući način govori o predsedniku i državi Srbiji.

- Ova otkrića prate istragu Njujork tajmsa koja je razotkrila veze između Vučićevog režima i kriminalnog podzemlja - tvrdi jedan od Kurtijevih botova.

Printsrkin Tviter

Podsećamo, radi se o tekstu u kom se država i Vučić povezuju sa klanom Veljka Belivuka. Ipak, sam autor teksta rekao je da nema dokaze o umešanosti Vučića u kriminalne aktivnosti.

- Oni rade svoj posao, mi svoj posao. Odlično sam razumeo poruku, shvatio sam od koga dolazi, ne možete to u  „Njujork tajmsu“ da objavite tek onako, zna se ko o tome odlučuje i kome smetam - rekao je nedavno Vučić.

Ovo nije prvi put da se prozapadna opozicija i Kurti nalaze na istim pozicijama. Tako je predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić svojevremeno hvalio Kurtija, tvrdeći da je on "intelektualac, patriota i stabilan čovek".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (174)

GRČKA NAUČNICA O OTVARANJU HRISTOVOG GROBA: Oko tog mesta vlada jaka energija - instrumenti su nam se isključili (VIDEO)