NEODGOVORNO PONAŠANJE OPOZICIJE: Ne mogu da se dogovore oko stavova - a pozivaju na pravljenje haosa u državi

Novosti onlajn

07. 05. 2023. u 14:59

POSLANIK koalicije "Moramo" i jedan od lidera pokreta "Ne davimo Beograd", Dobrica Veselinović, dao je izjavu za britanski Bi-Bi-Si, u kojoj je poručio da veći broj policajaca u srpskim školama nije potreban, nakon masakra na Vračaru koji je u crno zavio devet porodica.

НЕОДГОВОРНО ПОНАШАЊЕ ОПОЗИЦИЈЕ: Не могу да се договоре око ставова - а позивају на прављење хаоса у држави

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

S druge strane njegova koleginica iz istog pokreta Jelena Jerinić izjavila je samo dan ranije da “u našim školama ne postoje tri prsta obezbeđenja, sistem ne funkcioniše".

- Obezbeđenje ne postoji, u školi u koju idu moja deca školska policija pokriva dve osnovne škole - rekla je Jerinić tada. 

Međutim, već sutradan, u ovoj stranci promenili su ploču.

- Nije nam potrebno više policajaca u školama. Potrebno nam je više psihologa i više edukacije... - rekao je Dobrica Veselinović iz pokreta NDBGD i to za britanski Bi-Bi-Si.

Foto: Printscreen

Ove oprečne izjave pokazuju da u opoziciji nema jedinstvenih mišljenja ni kada su u pitanju najvažnije stvari u ovom tragičnom trenutku.

Po ko zna koji put, predstavnici opozicije pokazuju koliko su zapravo neodgovorni politikanti, koji ne mogu ni među sobom da se dogovore šta im odgovara, ali ih to ne sprečava da i u ovim danima najveće tragedije koja je pogodila Srbiju pozivaju na proteste i nastoje za izazovu haos u sistemu i državi. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)