AKO mislite da smo oduševljeni odlukama Crne Gore i nekih drugih – svakako da nismo i to. I svakako da to utiče na odnose koje imamo, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, komentarišući postupak crnogorske vlasti, koja je glasala za prijem tzv. Kosova u Savet Evrope.

Komentari (245)

Tijana

25.04.2023. 13:48

Sad bar znamo ko su nam pravi prijatelji i sa kim cemo kako u buducnosti jer sto bi mi postovali nekoga ako neko ne pokaze postovanje prema nama.

Bonaparta

25.04.2023. 14:06

Nadam se da ćete se predsedniče setiti toga kada dođu da traže, brašno, pšenicu, šećer, ulje.... Pošaljite ih kod Kurtija da to kupe bez obzira što nam svaki euro ili dolardobrodođe. Ima nešto što seneprodaje nzakakve pare a to jeponos, oraz iljuav prema svojoj otadžini. Đetići su to odavno izgubili. Iskreno se nadam da ovi naši pametnjakovići koji trčeuCG na more, jednom stave prst na čelo i kažu hvala ne i odu na Palić i desetine drugih jezera.

Snežana

25.04.2023. 14:12

Oni koji su juče bili uzdržani skoro je isto kao da su glasali za prijem tzv. Kosova u Savet Evrope. Srbiji je jasno sve i ko su nam iskreni prijatelji i podržavaju teritorijalni integritet Srbije i ko nisu.

Boris Spasic

25.04.2023. 14:16

Crna Gora nam je mnogo puta okrenula ledja pa ne ocekujemo nista drugacije ni sada ali to ne iskljucuje ono da ce se nasi odnosi popraviti bas naprotiv pogorsacemo ih jer takvi prijatelji nam ne trebaju

Aki

25.04.2023. 16:28

Pa to je očekivano ne vidim čemu čudjenje. CG je priznala Kosovo kao drzavu i treba je tretirati kao neprijateljsku zemlju. Jedini pravi prijatelji Srbije u ovom trenutku (ako uopste u politici postoji termin prijatelj) su Orban i Madjari i svaka im čast na protivljenju sobzirom da su priznali Kosovo i da su u NATO.

Bibe

25.04.2023. 17:51

Pisao sam više puta ali dzaba sve.Prvo vitalne funkcije u Srbiji vode crnogorci nemoze to bato skolovanje oni za dzabe a nasa dece placaju kod nas dosta je bilo bre vise za men iskreno od onog dana kad su priznali kosovo ne postoje kad se uspostavi poredak da su kod nas oni stranci i obrnuto mi kod njih e tad ima da nam krene

Danica

25.04.2023. 19:27

Kako oni prema Srbiji tako i Srbija prema njima,bice manje postovanja prema Crnoj Gori,ali takva je njihova odluka.Vučić ostaje pri svom stavu i nastavlja da vodi pametnu politiku.

Miljana

25.04.2023. 20:13

Žao mi je što su demonske sile ovladale Crnom Gorom..."Kosovo" treba da zna ,da može čitav svet da ih brani oni će zauvek ostati TAKOZVANI!!!!