POSEBNO POZDRAVILI OBRAĆANJA VUČIĆA I SIJA: Pokret socijalista na onlajn samitu koji je priredila Komunistička partija Kine

Novosti onlajn

15. 03. 2023. u 16:31

ČLANOVI Predsedništva Pokreta socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin učestvovali su na onlajn samitu koji je priredila Komunistička partija Kine, a koji je okupio brojne partije i lidere širom sveta, uključujući i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ПОСЕБНО ПОЗДРАВИЛИ ОБРАЋАЊА ВУЧИЋА И СИЈА: Покрет социјалиста на онлајн самиту који је приредила Комунистичка партија Кине

Foto: Pokret socijalista

- Mi iz Pokreta socijalista uvereni smo da će snaga Komunističke partije pod vođstvom Generalnog sekretara druga Si Đinpinga doneti blagostanje Narodnoj Republici Kini i mnoga dobra čitavom svetu. Pokret socijalista deli iste vrednosti sa Komunističkom partijom Kine, podržava celovitost Narodne Republike Kine i politiku "Jedne Kine", baš kao što i Narodna Republika Kina podržava teritorijalni integritet Srbije.

I Srbija i NR Kina, baš kao i lideri Aleksandar Vučić i Si Đinping brinu o svom narodu i svoj narod stavljaju na prvo mesto. Prijateljstvo Srbije i Kine je čelično i Pokret socijalista će i u narednom periodu podržavati svaki gest i projekat koji doprinosi jačanju srpsko-kineskog čeličnog prijateljstva", poručio je član Predsedništva Pokreta socijalista Vladimir Ilić. 

Članovi Pokreta socijalista posebno su pozdravili obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Generalnog sekretara KP Kine Si Đinpinga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati