VUČIĆ PRVI VLADAR KOJI POSLE SKORO JEDNOG VEKA STIŽE U BOSILEGRAD: Aleksandar stopama Aleksandra

Novosti online

10. 03. 2023. u 08:49

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić posetiće sutra Pčinjski okrug, gde će u neposrednom kontaktu sa narodom objasniti sve teške izazove pred kojima se Srbija nalazi, ali i trasirati "treći put", odnosno započeti formiranje Narodnog pokreta - srpskog bloka, koji bi u jeku velikih globalnih lomova i domaćeg "hladnog rata" okupio one snage koje se bore za naše interese, a ne za zapad ili istok.

ВУЧИЋ ПРВИ ВЛАДАР КОЈИ ПОСЛЕ СКОРО ЈЕДНОГ ВЕКА СТИЖЕ У БОСИЛЕГРАД: Александар стопама Александра

Foto: Tanjug

Na mapi ove subotnje turneje šefa države i lidera naprednjaka je i Bosilegrad. I tu ne bi bilo ništa čudno da Vučić nije prvi državnik koji dolazi u ovu varošicu još od daleke 1926, kada im je u goste došao Aleksandar Karađorđević, tadašnji suveren Kraljevine Jugoslavije.

U znak zahvalnosti, ljubazni domaćini su tada svom vladaru poklonili parcelu koja se, kako smo nezvanično saznali, i dan-danas vodi na njegovo ime! Tako će Bosilegrađane posle skoro jednog veka posetiti jedan srpski lider koji se, igrom slučaja, takođe zove Aleksandar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (125)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)