BIVŠI izvestilac Saveta Evrope Dik Marti, koji je već dve godine pod posebnom zaštitom zbog pretnji smrću koje je dobio, kaže da je razočaran švajcarskim vlastima.

Dani Kovac

10.02.2023. 10:19

Jadnik, obelodanio izveštaj o umešanosti pripadnika OVK u otmice, ubistva i trgovinu organima na Kosovu i u "Žutoj kući" u Albaniji izradjen od represivne maskinerije Srbije.

SUPER 95

10.02.2023. 10:28

Zlonamerno povezivanje sa SRBIJOM ! Rat Albanskih narko klanova, javna tajna da nažalost kriminalcima je profit ispred nacije, mnogi naši otpadnici rade za Šiptarske bosove ,Kurtiju smeta Tači, a Tači bi sproveo SZO ,zato ga je i zapad sklonio ! Velike igre vladara iz senke !

Ljuba

10.02.2023. 11:27

Jedini pošten covek, od svih izvestilaca iz EU, koji je izneo pravu istinu o zlocinima šiptara nad Srbima i nelojalnim Albancima u žutoj kuci.

Aleksa

10.02.2023. 13:53

Covek jakog morala i karaktera. Da li mu drzava Srbija dovoljno pomaze u vezi strasnih dogadjaja u Zutoj kuci ili je ostao usamljen ? Da li cemo znati koristiti istinu koju ovaj covek zna i nudi medjunarodnoj zajednici u odbrani Srbije ?

Perce

10.02.2023. 17:32

@Aleksa - Aleksa, nikada se nece saznati o zverskim mucenjima i vadjenje organa bez anestezije, jer su se svi dokazi o zutoj kuci "cudom" izgubili iz Haskog suda. Vidljiva je namera EU i NATO-A da se svi dokazi uklone kako njihovo ucesce i njihov blagoslov svemu tome ne bi bili razotkriveni.Sve su odradili na njihov "demokratski" nacin da satanizuju Srbe a zlotvore su pretvorili u velike zrtve. To i danas rade po celom svetu. Ali... Jednog dana ce sve doci na svoje mesto. Istorija je neumoljiva.

Vuk

10.02.2023. 15:52

Ma da..skroz ima smisla...oce Srbi da podmetnu Albancima jedno ubistvo kojim bi se Albanci resili glavnog svedoka i istrazitelja zlocina OVK i trgovone organa i time ugrozili ceo postupak..skroz ima smisla..ali u crtanom filmu...podmetanjem manjeg krivicnog dela da bi se mnogo veci postupak ugrozio hahahahahah..smesno

sloba

10.02.2023. 18:29

Sta je tu cudno oni za rad ostvarivanja njihovih separatistickih ciljeva i skrivanje istine ubijaju svedoke neistomisljenike , pripadnike sopstvenog naroda ,lazu iskrivljuju istinu , podmecu lazne dokaze a sve u cilju otimnja kosova svete srbske zemlje i stvaranja velike albanije , a po popisu turskom iz 15.veka nije bilo ni deset abanskih porodica na prostoru danasnjeg kosova i metohije a i sire .